جستجو برای این ترکیب از فیلترها با هیچ کالایی هم‌خوانی نداشت.

تلاش کنید:

- تعدادی از فیلتر ها را حذف کنید.

- در جستجو از عبارت‌های متداول‌تر استفاده کنید.

مجموع نتایج : 63
مجموع نتایج :

نکات ضروری برای خرید واحد مراقبت هوا

ابزار بادی و پنوماتیک با وجود پر مصرف بودن در مقایسه با ابزار برقی از عمر و پایداری بیشتری برخوردار هستند اما باید توجه داشته باشید که دوام و ماندگاری هر ابزار بادی وابسته به استفاده صحیح و نگهداری اصولی از آن ابزار میباشد. بسیاری از کاربران به دلیل نداشتن اطلاعات فنی کافی و عدم رعایت شرایط صحیح نگهداری به دستگاه و ابزار بادی خود آسیب وارد میکنند و تصور میکنند که اتصال مستقیم باد خروجی از کمپرسور هوای فشرده به ابزار بادی و پنوماتیک برای راه اندازی و استفاده از آنها کفایت میکند. در صورتی که هوای خروجی از کمپرسور باد دارای شرایط لازم یک ابزار بادی را ندارد و در بین مسیر باید طی فرآیندی سه مرحله ای آماده سازی شود. واحد مراقبت باد و هوا دارای سه واحد اصلی میباشد که این عملیات را با دقت بالا انجام میدهد که فرآیند آن به شرح زیر میباشد:

واحد فیلتر: با ورود باد به واحد مراقبت ابتدا توسط یک سنگ فیلتر که واحد آن بر اساس میکرون بیان میشود از ذرات معلق پاکسازی و به صورت همزمان رطوبت گیری میشود. رطوبت موجود در هوای خروجی از کمپرسور باد در صورت ورود به ابزار بادی و پنوماتیک منجر به زنگ زدگی و رسوب در قطعات داخلی آن میشود. رطوبت فیلتر شده از باد خروجی کمپرسور در یک مخزن جمع آوری میشود که پس از پر شدن باید تخلیه شود.

واحد رگلاتور: هر ابزار بادی و پنوماتیک یا ابزار های پاشش رنگ مانند پیستوله با محدوده خاصی از فشار باد کار میکنند که در بیشتر مواقع با مقیاس BAR یا PSI بیان میشود. باد خروجی از کمرپسور هوا دارای فشار نا معینی است و در صورتی که از حد قابل تحمل برای دستگاه بیشتر باشد ممکن است ابزار بادی را دچار آسیب نماید. لذا پس از رطوبت گیری میبایست فشار باد توسط یک رگولاتور تنظیم باد بر اساس نیاز ابزار بادی تنظیم شود.

واحد روغن زنی: ابزار بادی نظیر بکس بادی، دریل بادی، چکش بادی و سایر ابزار پنوماتیک که از نظر مکانیکی در حال حرکت، چرخش یا ضربه زدن هستند باید به صورت روزانه روغن کاری شوند. زیرا در غیر این صورت سایش سطح فلزی قطعات با یکدگیر از عمر آن ها میکاهد و ابزار دچار اختلال میشود. واحد مراقبت باد دو قلو و سه قلو دارای مخزنی برای نگهداری روغن هستند و به صورت اتوماتیک در هنگام عبور هوای فشرده در آخرین مرحله آن را به روغن یا مواد روانکاری آغشته میکنند.

 

انواع واحد مراقبت باد و فیلتر رگلاتور

پس از آشنایی با وظایف اصلی یک واحد مراقبت هوا بهتر است با دسته بندی های آن نیز آشنا شوید. واحد های مراقبت باد دارای انواع مختلفی هستند که برحسب کاری که انجام میدهند و ابزاری که از آنها استفاده میکند تقسیم بندی میشوند. دسته بندی کردن آن ها به این دلیل است که هر ابزار بادی نیازمند یک یا چند بخش از واحد مراقبت میباشد و نیازمند تمامی قسمت ها نیست، برای مثال روغن زنی در پیستوله های رنگ و سایه پاش ها و سایر آنها به رنگ شما آسیب میرساند و میبایست از ورود روغن و مواد روان کاری به داخل آنها جلوگیری شود. بنابراین افرادی که از پیستوله رنگ و ایربراش استفاده میکنند نیازی به روغن زن بادی ندارند و استفاده از دو واحد رطوبت گیر و رگلاتور تنظیم باد برای آنها کفایت میکند. واحد مراقبت هوا به دسته بندی های زیر تقسیم بندی میشود:

رگلاتور: رگلاتور پنوماتیک تنها میتواند فشار باد را تنظیم نماید و در مواقعی که نیاز داشته باشید جدا از واحد مراقبت هوا برای یک ابزار بادی خاص فشاری متفاوت از دیگر ابزار ها معین کنید میتواند از رگولاتور هوا استفاده نمایید.

فیلتر رطوبت گیر: این واحد نیز تنها میتواند عملیات رطوبت گیری و پاکسازی هوا از ذرات معلق را انجام دهد.

فیلتر رگلاتور: در ابزار پاشش رنگ و مواد مانند انواع پیستوله رنگ پاش، سایه پاش، باد پاش و ایربراش که تنها نیازمند تنظیم فشار باد و رطوبت گیری هستیم باید از فیلتر رگلاتور هوا استفاده کنیم.

میکرو فیلتر هوا: بهترین فیلتر رطوبت گیر برای صنایعی که از حساسیت بالاتری برخوردار هستند و میتواند تا 95 درصد هوای عبوری را از ریز ترین ذرات، قطرات روغن و رطوبت پاکسازی نماید و بهتر است بعد از یک فیلتر رگلاتور هوا نصب شود.

واحد مراقبت: شامل هر سه بخش فیلتر رطوبت گیر، رگولاتور تنظیم باد و روغن زن بادی میباشد که دارای دو مدل دو قلو و سه قلو است که برای انواع ابزار بادی نظیر آچار بکس بادی، فرز انگشتی بادی، پیچ گوشتی بادی و... قابل استفاده میباشد.

بیشتر...
کمتر...