جستجو برای این ترکیب از فیلترها با هیچ کالایی هم‌خوانی نداشت.

تلاش کنید:

- تعدادی از فیلتر ها را حذف کنید.

- در جستجو از عبارت‌های متداول‌تر استفاده کنید.

مجموع نتایج :

مهمترین نکات برای خرید سنگ فرز بادی

سنگ فرز بادی دارای کاربرد های گوناگونی میباشد و در صنایع و حوزه های مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. فرز های برقی به دلیل داشتن ذغال نمیتوانند پر مصرف ظاهر شوند و پس از چند ساعت کار مداوم احتمال سوختن آن ها افزایش می یابد اما فرز های بادی میتوانند برای انجام کار های سنگین مورد استفاده قرار بگیرند و در صورت تامین باد مورد نیاز توسط کمپرسور باد استاندارد تا ساعت ها بدون وقفه فعالیت کنند. علاوه بر مبحث کیفیت و قیمت، فرز بادی نیز مانند سایر ابزار بادی دارای فاکتور ها و معیار های مهمی برای خرید میباشد که هر خریداری میبایست پیش از درخواست خرید از آنها اطلاع داشته باشد. جهت انتخاب صحیح و خرید فرز بادی مناسب با نیازتان پیشنهاد میکنیم توضیحات ارائه شده را به دقت مطالعه نمایید. از مهمترین فاکتور های خرید فرز بادی میتوان موارد زیر را نام برد:

سرعت و قدرت: در فرز های بادی سرعت و قدرت نسبت معکوس دارند، بدین صورت که هرچه سرعت چرخش بیشتر باشد قدرت سنگ فرز بادی کمتر است و میتوانیم برای مواردی نظیر برش کاری که سرعت بالا تر مورد نیاز است مورد استفاده قرار بگیرد. همچنین قابل ذکر است، سنگ فرز های پنوماتیک که دارای قدرت بیشتری هستند و برای پرداخت کاری مورد استفاده قرار میگرند عموما دارای سرعت کمتری هستند.

قطر صفحه سنگ: هر دستگاه فرز بادی دارای ظرفیت مشخصی برای نصب صفحه فرز میباشد و قطر آن بر اساس اینچ و میلی متر بیان میشود. شما میتوانید بر اساس جنس کار و نوع فعالیت خود انواع صفحه فرز ها را برای برش کاری، کف سابی و پرداخت کاری روی آن نصب کنید.

 

انواع فرز بادی

فرز های بادی را میتوان بر اساس کاربرد و ابعاد به دسته بندی های زیر تقسیم بندی کرد:

فرز  مستقیم بادی : فرز بادی مستقیم یا همان فرز مستقیم بادی به دلیل کاربرد خاصی که دارند دارای طراحی مستقیم و برخلاف سنگ فرز بادی صفحه و شفت آن دارای زاویه 90 درجه نسبت به بدنه نیست و صفحه سنگ در راستای بدنه نصب میشود و با استفاده از صفحه برش برای برش کاری، سنگ زنی، باربرداری و فرچه سیمی برای پرداخت کاری استفاده میشوند.

فرز بادی: فرز بادی یا کف ساب بادی دارای ابعاد و وزن سنگین تری میباشد و از صفحه سنگ ها با سایز بزرگتر پشتیبانی میکند و در بیشتر مواقع با دسته کناری عرضه میشوند. از کف ساب بادی علاوه بر برش کاری، جهت حذف براده های جوشکاری و صیغل سطح فلزات استفاده میشود. فرز های بادی در ابعاد بزرگ و کوچک ساخته میشوند که به آنها مینی فرز بادی و مینی کف ساب بادی نیز گفته میشود.

سنگ ساب بادی: با استفاده از صفحه سنگ الماسه مخصوص، میتوانید برای سایش سطح سنگ و بتن مورد استفاده قرار بگیرد. صفحه فرز در زیر سنگ ساب های بادی نصب میشوند و به دلیل ابعاد و وزن بیشتر جهت تسلط بهتر کاربر معمولا با دو دسته نگهدارنده در کناره ها ساخته میشوند.

مینی فرز بادی: مینی فرز بادی نیز یکی از اعضاء خانواده بزرگ فرز بادی است که از نظر شکل ظاهری شبیه به سنگ فرز بادی است، با این تفاوت که مینی فرز بادی از نظر حجم و اندازه کوچک تر از سنگ فرز بادی است و در مواردی استفاده می شود که نیاز به وزن سبک تر و قابلیت مانور و جابجایی بیشتر نیاز باشد. به عنوان مثال در مواردی که کاربر در طول روز به طور مداوم نیاز به کار با فرز بادی دارد می تواند از مینی فرز بادی استفاده کند که وزن کمتر و حجم کمتری دارد و در نتیجه خستگی کمتری برای کاربر بهمراه دارد. 

یکی دیگر از تفاوت های مینی فرز بادی و سنگ فرز بادی سایز صفحه آنها است که در سنگ فرز بادی معمولا دو سایز 180 و 230 میلی متر برای آهنگری و سنگبری مورد استفاده قرار میگیرند، در حالی که برای مینی فرز بادی معمولا از صفحات با سایز 115 و 125 میلی متری استفاده می شود. یکی دیگر از مهمترین تفاوت های سنگ فرز بادی و مینی فرز بادی، سرعت چرخش صفحه آنها است. سنگ فرز بادی به دلیل سایز صفحه های بزرگ تر معمولا سرعت چرخش کمتری دارند که چیزی در حدود بین 6000 تا 9000 دور در دقیقه است؛ ولی مینی فرز بادی سرعتی در حدود بین 10000 تا 13000 دور در دقیقه دارند که سرعت بسیار بالایی محسوب می شود. 

فرز انگشتی بادی: فرز انگشتی بادی نیز عضو کوچکتر خانواده بزرگ فرز بادی محسوب می شود که شکل ظاهری آن شبیه به فرز مستقیم بادی است با این تفاوت که کوچکتر و حجم کمتری دارد و برای کارهای ظریف تر مورد استفاده قرار میگیرد. از فرز انگشتی بادی در مواقعی که دسترسی به محل های سنگ زنی و پرداخت کاری محدود است و در کنج ها و گوشه ها قرار دارد یا در مواقعی که قطعه کار ظریف و کوچک است استفاده می شود. ابزارهایی که روی فرز انگشتی نصب می شود برای هر متریالی و هرکاری وجود دارند؛ از سنگ زنی، سنباده، فرچه، برش و پولیش آهن گرفته تا سنگ و چوب و دیگر مواد و متریال ها. برای آشنایی بیشتر و شناخت کامل این ابزار پرکاربرد به دسته بندی فرز انگشتی بادی مراجعه نمایید. 

فرز مینیاتوری بادی : کوچک ترین عضو خانواده فرز بادی، فرز مینیاتوری بادی است که به آن فرز قلمی و میکرو فرز هم گفته می شود. فرز مینیاتوری بادی یکی از ظریف ترین ابزارهای برش، سنگ زنی و پرداخت محسوب می شود و هم در صنایع مورد استفاده قرار میگیرد هم در هنر و صنایع دستی. از فرز مینیاتوری بادی برای کار بر روی انواع متریال ها مانند شیشه، سنگ، فلزات و چوب و پلاستیک می توان استفاده کرد و ابزارهای زیادی برای حکاکی، برش، ساب زنی و سنگ زنی، سنباده زنی و پولیش و پرداخت برای فرز مینیاتوری بادی وجود دارد. فرز مینیاتوری بادی سرعت بسیار بالاتری نسبت به دیگر فرزهای بادی دارد که این سرعت با توجه به نوع و مدل فرز قابل تنظیم است. از مهمترین تفاوت های فرز مینیاتوری بادی با فرز انگشتی بادی سایز کولت یا همان سایز ابزارگیر این دو فرز بادی است که در فرز های انگشتی بادی معمولا سایز کولت 6 میلی متر و در فرز مینیاتوری بادی سایز کولت 3 میلی متر است. باید توجه داشته باشید که در برخی از مدلهای فرز انگشتی بادی یک کولت اضافه با سایز 3 میلی متر هم بهمراه دستگاه قرار می دهند که در این صورت می توان براحتی از ابزارهای فرز مینیاتوری بادی برای فرز انگشتی بادی استفاده نمود. 

بیشتر...
کمتر...